AS Toiletwagens

A&S toiletwagens - groot deluxe
A&S toiletwagens - groot deluxe
A&S toiletwagens - klein
A&S toiletwagens - klein
A&S toiletwagens deluxe
A&S toiletwagens - groot
A&S toiletwagens - groot
VIP
klein en vip

Algemeen

Algemeen

Huur een luxe toiletwagen

Organiseer je een outdoor evenement? Of heb je nood aan extra toiletten? Dan de luxe toiletwagens van A&S Toiletwagens iets voor jou. Ze kunnen ingeschakeld worden voor diverse evenementen tot 400 personen.
Zowel voor grote als kleine evenementen hebben wij de gepaste oplossing. Service en kwaliteit hebben bij ons een hoge prioriteit. Wij stellen ons flexibel en servicegericht op naar onze klanten.

1) Wilt u een toiletwagen huren voor een evenement tot 120 personen? Dan is onze kleine toiletwagen de ideale keuze. Deze bestaat uit twee compartimenten:kleine toiletwagen

  • Dames: 1 toilet met spoelbakje en een spiegel
  • Heren: 1 toilet, 1 piscine met spoelbakje en een spiegel

De wagen zelf is 270x190x220cm (LxBxH) groot. Het toiletmateriaal, zoals zeepdispensers, vuilbakjes en toiletpapier, wordt door ons voorzien.Wij voorzien standaard een 6m afvoer van 110cm diameter. Water (via een Gardena-koppeling) en elektriciteit moet ter plaatse aangebracht worden.

2) Medium toiletwagen:medium-toiletwagen

Bent u op zoek naar een toiletwagen die zonder problemen evenementen tot 300 personen aankan? Dan is onze medium VIP toiletwagen iets voor u (2 stuks). Deze bestaat uit twee compartimenten, eentje voor dames en eentje voor heren:

  • Dames: 2 damestoiletten, spoelbakje met spiegel, verwarming, zeep- en geurdispenser, vuilbakjes en toiletborstels.
  • Heren: 2 piscines, 1 herentoilet, spoelbakje met spiegel, verwarming, zeep- en geurdispenser, vuilbakjes en toiletborstels.

Deze medium toiletwagen heeft een afmeting van 370x250x289 cm (LxBxH). Voorzie dus voldoende ruimte om de wagen te parkeren.
Beide compartimenten zijn voorzien van warm water, verwarming en radio. Water (Gardena-koppeling) en elektriciteit moeten ter plaatse aangekoppeld worden. Verder voorzien wij een afvoer van 6m en een diamter van 110cm

3) Op zoek naar een grote toiletwagen tot 450 personen voor uw huwelijk, receptie of feest? Dan kunnen wij u helpen. Deze luxe toiletwagen bestaat uit een gescheiden gedeelte voor dames en heren:grote-toiletwagens

  • Dames: 3 damestoiletten, spoelbakje met spiegel, verwarming, zeep- en geurdispenser, vuilbakjes en toiletborstels.
  • Heren: 3 piscines, 1 herentoilet, spoelbakje met spiegel, verwarming, zeep- en geurdispenser, vuilbakjes en toiletborstels.

Deze grote toiletwagen heeft een afmeting van 520x250x325 cm (LxBxH). Voorzie dus voldoende ruimte om de wagen te parkeren. Beide compartimenten zijn voorzien van warm water, verwarming en radio. Water (Gardena-koppeling) en elektriciteit moeten ter plaatse aangekoppeld worden. Verder voorzien wij een afvoer van 6m en een diamter van 110cm.

4) Voor grote evenementen is deze luxueuze toiletwagen met laminaatafwerking uiterst geschikt. Deze is geschikt tot 450 personen. Alles is voorzien opdat uw gasten rustig en proper naar het toilet kunnen:binnenkant luxe toiletwagen

  • Dames: 3 damestoiletten, spoelbakje met spiegel, verwarming, zeep- en geurdispenser, vuilbakjes en toiletborstels.
  • Heren: 3 piscines, 1 herentoilet, spoelbakje met spiegel, verwarming, zeep- en geurdispenser, vuilbakjes en toiletborstels.

Deze luxe toiletwagen heeft een afmeting van 520x250x325 cm (LxBxH). Voorzie dus voldoende ruimte om de wagen te parkeren.

Beide compartimenten zijn voorzien van warm water, verwarming en radio. Water (Gardena-koppeling) en elektriciteit moeten ter plaatse aangekoppeld worden. Verder voorzien wij een afvoer van 6m en een diamter van 110cm.

5) Mindervalide toiletten:mindervalide-toiletwagen

Onze toiletwagen uitgerust met mindervalide toilet.
Omdat wij met iedereen wensen rekening te houden op feesten en evenementen hebben wij vanaf nu in ons gamma deze mobiele toiletwagen uitgerust met oprij ramp en mindervalide toilet.
Aan de dameszijde zijn 3 toiletten er is een dubbel lavabo met spiegels, 2 zeepdispenser en 2 elektronische handdrogers.
Aan de herenzijde zijn er 3 piscines en een mindervalidetoilet met optrekhendel, 1 lavabo, spiegel, zeepdispenser en elektronische handdroger.
Afmetingen zijn: 6 meter lengte op 2,4 m breedte.