Partnerprogramma - verdien geld door onze site te promoten

Geld verdienen als partner is heel eenvoudig. Verdien gemakkelijk geld door toe te treden tot het affiliate programma van Plan4Events en Eventsbooster! Ons programma is GRATIS en eenvoudig op te zetten.

  • Je vraagt het  affiliate programma aan via info@plan4events.be .Plaats je banners op je website (indien je deze hebt- dit is niet verplicht) of Facebookpagina en links die verwijzen naar onze website. Je bezoekers klikken van jouw website naar Plan4Events.be en abonneren zich op Plan4Events.be of Eventsbooster.be En wij betalen je een commissie voor elke inschrijving!
  •  Contacteer een bedrijf die geschikt zou zijn voor onze website en overtuig hen om op onze website te staan. Je kunt kiezen in de verschillende rubrieken van de website. Indien ze klant worden krijgt u tot 10% per nieuwe afverteerder op onze website. U kunt gebruik maken van de klantenlijst die op onze website staan waar nog geen foto's staan om deze te contacteren.

Wanneer wordt je uitbetaald? Eenmaal wij het geld op onze rekening krijgen wordt je de volgende dag betaald via overschrijving.
Neem contact met ons op. info@plan4events.be - partnerprogramma

Wie zijn wij? Plan4Events.be is een totaalconcept met alle nodige categorieën en adressen betreffende feesten en evenementen waaronder feestzalen, traiteurs, verhuur feestmateriaal, teambuilding, ceremoniekledij- en wagens,workshops, activiteiten, geschenken… Met andere woorden alles om een feest of een evenement te kunnen organiseren zonder uren op verschillende websites te moeten zoeken.
Eventsbooster is meer gericht op feest- en vergaderzalen en traiteurs/food trucks.