Over Ons

Waarom adverteren op Plan4events.be
Wij verschijnen altijd in 2 talen. Waarom zou iemand van West-Vlaanderen geen feestje mogen organiseren in de Ardennen en omgekeerd? Problemen met de Nederlandse of de Franse taal? Geen probleem. Wij vertalen het voor u eenmalig gratis bij het online zetten van uw informatie. Eens u lid bent, krijgt u een login zodat u zelf uw afbeeldingen, uw tekst en uw promoties te allen tijde kunt wijzigen of toevoegen.

Er bestaan inderdaad al een pak websites over feestlocaties… ja maar als er geen catering is…wie moet je dan contacteren? En de tenten? En de springkastelen, toiletten,…? Vergaderen? Activiteiten?  Dit is allemaal veel zoekwerk. U kunt natuurlijk ook een eventplanner contacteren. Maar kennen zij ook beide landstalen? Of u hebt een beperkt budget. Daarom hebben wij beslist om allen in 1 pak te gooien. U hoeft geen dagen meer op internet te zitten. U klikt enkel op de gewenste categorie en vindt wat u nodig hebt.
Wenst u als bedrijf naambekendheid? Of gecontacteerd te worden door prospecten? Wij zenden regelmatig nieuwsbrieven naar bedrijven en individuelen zodat ze u kunnen contacteren. U hoeft niets te doen, buiten informatie leveren.

Zoekt u een foodtruck, dan gaat u gerichter op zoek op Eventsbooster.be of animatie? Dan is www.animare.eu de perfecte site voor u.