Oldtimers & uitstap - Route60N

Oldtimers Route60N
een leuke auto voor uw ceremonie, huwelijk, jubileum...
Teambuilding Route60N
groepsuitstap Route60N
oldtimers - Route60N
gezinsuitstap Route60N
oldtimers Route60N
oldtimers Route60N
oldtimers Oost-Vlaanderen
Teambuilding met oldtimers
oldtimer Oost-Vlaanderen
Incentive uitstap met oldtimers
oldtimers huren Oost-Vlaanderen
gezinsuitstap oldtimers
ceremoniewagen Route 60N
ceremoniewagen oldtimer
Ceremoniewagen Route60N

Algemeen

Algemeen

OP ZOEK NAAR EEN LEUKE AKTIVITEIT MET UW GEZIN? BEDRIJF? VERENIGING? NEEM ZELF PLAATS ACHTER HET STUUR VAN ONZE OLDTIMER / KLASSIEKERS.

KIES UW AUTO...KIES UW ROUTE EN NEEM ZELF HET STUUR! U ontdekt zelf de routes met talrijke bezienswaardigheden aan de hand van roadbook en gps.

Teambuilding? Groepsuitstap? Gezinsuitstap? U krijgt leuke opdrachten mee om uit te voeren.

Routes:
Ontdek de Vlaamse Ardennen en Pays des Collines in een klassieke limousine, verken Flanders Fields rond Ieper waar duizend en duizend soldaten opnieuw lijken te spreken. Of maak gebruik van onze authentieke legerjeep voor een ontdekkingstocht langs de oorlogsoverblijfselen van het Meetjesland. En last but not least…rij de romantische knuffeltoer in onze classic cabrio door Zeeland… Of wat dacht u van Herbie, ons pareltje van een kever die u met de glimlach rondvoert. Maar let op...Herbie heeft een eigen willetje!
Kortom…kies de klassieker die het best bij u past en rij uw favoriete route!

Tourritten
U bent motorrijder in hart en nieren…of u heeft een oldtimer auto… U wilt gaan toeren samen met vrienden, gelijkgestemde hobbyisten maar u weet niet altijd waarheen.
Route60N begeleidt u in één van onze toertochten en u heeft maar gewoon te volgen. Onderweg zijn er uitgebreide afstap-, uitstapmogelijkheden.

Verhuur oldtimer:
U heeft graag een oldtimer op uw huwelijksfeest, jubileum…of u gaat een film draaien en heeft een auto nodig uit het tijdsbeeld van die jaren. Ook dan zijn wij ter beschikking. Enkel onze Peugeot 203 wordt alleen als ceremoniewagen verhuurd en is niet inzetbaar op de toerritten.