Foodtruck Lizzy

lekkere taarten feest
smoothies food truck
ijs van een food truck
smoothies food truck voor elke event
taarten op uw feest met een food truck
koekjes van een food truck
smoothies lizzy in the sky
dessert food truck

Algemeen

Algemeen

Smoothies en andere lekkernijen zoals ijs, taarten, koekjes,...
Mijn missie is om huisgemaakte producten te serveren die jong en oud naar de zevende hemel brengen. Bovendien zullen deze lekkernijen en mijn werkterrein (streetfood caravan) schitteren als diamanten. Ik kan uw dessertenbuffet ook verzorgen op lokatie.

Lizzy werkt uitsluitend met verse, seizoensgebonden en natuurlijke producten om u met de heerlijkste creaties te kunnen verwennen:

Ice & Toppings: Lizzy schept voor u heerlijk ambachtelijk gemaakt ijs, die vol van smaak en vast van structuur is zonder chemische additieven. Bovendien kan je jouw ijsje pimpen met tal van originele toppings.

Het assortiment is uiterst breed. Enerzijds zijn er de klassieke smaken zoals vanille, chocolade, aardbei, banaan, pistache, stracciatella,… Maar daarnaast heeft Lizzy ook heerlijke sorbets zoals passievrucht, mango, groene appel en nog meer van dat lekkers! Probeer je liever eens een specialere smaak zoals exotisch fruit, bloemenijs, basilicum of mojito sorbet? Ook dan ben je aan het juiste adres. Een calorie- arm toetje kan ook, hiervoor voorziet Lizzy yoghurtijs. Ook diabetici kunnen zorgeloos genieten van vanille bourbon ijs op basis van stevia. Kortom, voor elk wat wils bij lizzy in the sky.

Je kan je ijsje personaliseren naar jouw eigen smaak met tal van originele toppings

Smoothies & Shakes Lizzy maakt voor u de heerlijkste sappen klaar. Van een verfrissende smoothie op een zonovergoten festival, naar een gezonde fruitshake tot smoothies met Zuid Amerikaanse toets

Sweets: Op aanvraag verwent Lizzy je ook met cupcakes, taarten en andere desserten. Wil je voor je privé feest bv. een volledig dessertenbuffet? Dan kan dit volledig verzorgd worden naar jouw wensen.