Foodies

Algemeen

Algemeen

Ze kunnen al jullie feesten en evenementen van de gepaste originele gerechten voorzien. Je kan zelf kiezen uit de verschillende gerechten en je eigen menu samenstellen, of je kan kiezen voor onze formule Nice to meat you!

Bij voorkeur serveren zij op jullie feest de gerechtjes in een menuvolgorde uit. Dit zorgt voor een vlot verloop van de service en een snelle bediening van uw gasten. De gasten komen zo verschillende keren langs aan de truck om de gerechten af te halen. Het aperitief en het dessert presenteren zij bij voorkeur vanop een buffettafel, waar de gasten zichzelf van kunnen bedienen. Bij een streetfoodfestival combineer je zelf twee of drie streetfoodgerechten.

Wilt je de nadruk leggen op fingerfood, maak dan een keuze uit het aanbod fingerfood en zij serveren de gerechtjes vanuit hun truck aan de gasten.

Menu

NICE TO MEAT YOU

 Verse broodjes gevuld met à la minute gebakken sappige steak, gesneden in fijne reepjes. Ze werken de broodjes op verschillende manieren af. Reken op twee broodjes als volwaardige maaltijd al dan niet met side dish.
Formule 1 broodje per persoon  
 formule 2 broodjes per persoon 

  • Belgium: Bearnaise – gebakken champignons – rode ui – komkommer - sla
  • France: Gecarameliseerde ui - sla
  • Italie: Mozzarella – paprikasalsa – rucola – basilicum mayo
  • Argentina: Chimichurri - sla
  • USA: Philly cheese steak : cheddar – ui – groene paprika – sla
  • Vietnam: Chili – gepekelde komkommer – opgelegde wortel – sojasaus – mayonaise – koriander

Curly fries

Ze bakken als side dish graag curly fries om te serveren bij de verrassend heerlijke steak sandwich. Met mayonaise, truffelmayonaise of ketchup.

STREETFOODFESTIVAL
Je kan je eigen street food festival samenstellen.  Ze hebben verschillende gerechtjes, de bowls, de broodjes, de pasta en de soepen. Naar keuze combineer je twee of drie gerechtjes om een  volwaardige maaltijd te serveren aan je gasten.

TRUCK BOWLS – POKERIA (lente en zomer)

Sushi in a bowl met blokjes vis of kip.

  • Salmon Bowl : Zalm – sushi rijst - avocado – edamame – komkommer - lenteui – srirachimayo
  • Tuna Bowl : Tonijn – sushi rijst – wakame – avocado – mango - gember – zwarte sesam - wasabimayo
  • Classic caesar Bowl : Kip – salade – ansjovis – ei – tomaat – croutons – parmesaan - caesardressing

TRUCK SANDWICHES

Een assortiment aan broodjes, voorzien van ingredienten van de beste kwaliteit en pure smaken.

  • Chicken Sandwich: In de oven gebakken kip – pan bagnat - chili – ijsbergsla - tomaat – komkommer – rode ui - cocktailsaus
  • Veggie Sandwich  – veg: Quorn burger – pan bagnat - chili – ijsbergsla - tomaat – komkommer – rode ui – cocktailsaus
  • Haute dog Merguez : Merguez worstje – hot dog bun - rucola - salsa tomaatpaprika – zure room– gedroogde ajuintjes – koriander
  • Wraps : Kip of lam of houmous – wrap - rucola - salsa – frisse groentjes – avocado – verse kruiden
  • Ciabatta entrecote : Entrecôte van Belgisch Witblauw – ciabatta - rucola - salsa tomaatpaprika – mierikswortelsaus

TRUCK PASTA

Pasta gerechten kunnen in medium of large portie geserveerd worden.

  • Pasta Scampi : Gebakken scampi – pasta - pesto – rucola – tomaat
  • Pasta bolognaise : Pasta – gemengd gehakt - tomaat – groenten – look - parmesaan
  • Pasta Foodies – veg: Pasta – tomaat – ricotta – kappertjes – paprika – basilicum – pecorino

TRUCK SOUP

Verse soepen, gemaakt met heerlijke seizoensgroenten en lekker gekruid geserveerd met een broodgarnituur.

Seizoensoepen

  • tomatensoep – venkelsoep - courgettesoep met groene curry – bloemkoolsoep - paprikasoep
  • Wortelkokossoep – pastinaaksoep – pompoensoep - erwtensoep – ajuinsoep

Maaltijdsoepen – stevige soepen
Minestrone – kippengroentensoep 

Extra garnituur : balletjes – kaas – spek – croutons : 

TRUCK APERO en FINGERFOOD

APERITIEFHAPJES

  • -glaasje met meloen, italiaanse ham en lavendel 
  • -glaasje caesar salad 
  • -crostini met gevarieerd beleg (vijg en mozarella, gorgonzola met tapenade, houmous met avocado, gerookte zalm met dille) - veg
  • -truffelkroketje - veg
  • -kaaskroketje met truffelmayo - veg
  • -haring of hollandse nieuwe (seizoen) - rode biet – granny smith 

FINGERFOOD

  • Sweet potato fries met srirachimayo 
  • Calamares met verse tartaar 
  • Scampi fritti met verse tartaar 
  • Mini spring rolls met chilisaus 
  • Garnaalkroket 
  • Sliders (mini hamburgers) 
  • Chicken wings met homemade BBQ saus 

TRUCK APERO SMALL

crostinibuffet wordt opgesteld op een buffettafel - drie crostini per persoon

  • Vis : gerookte zalm met zure room en dille
  • Vegetarisch : humus met chili, parmesaan en avocado
  • Vegetarisch : gorgonzola met tapenade van zwarte olijven
  • Vlees : seranoham met pesto en rucola

TRUCK APERO MEDIUM 

hapjesbuffet (4 hapjes per persoon) wordt opgesteld op een buffettafel

  • haring of hollandse nieuwe (seizoen) - rode biet – granny smith
  • glaasje met meloen, italiaanse ham en lavendel
  • twee crostini per persoon

TRUCK DESSERT

Ze stellen een dessertenbuffet samen bestaande uit zelfgemaakte minidessertjes en taarten. Het aantal verschillende gerechten is afhankelijk van het aantal gasten. Een variatie waar je iedereen mee kan plezieren. Dit kan verder uitgebreid worden met een koffie en thee formule 

  • Tiramisu - chocomousse - panna cotta
  • Brownies – cupcakes – cookies
  • NY Cheesecake – Frambozenbavarois
  • Verse fruitsla